Резервен филтър Aqua Optima Evolve+, 3 броя в пакет, (20584)

Наличен
КОД
20584
Всичко от
Кратко описание

Филтрите за вода Evolve+ са оборудвани с патентована технология за филтриране на водата в 5 стъпки, която ефективно филтрира чешмяната вода, като намалява примесите като микропластмаси, хлор, варовик, хербициди, пестициди, олово и тежки метали. Водните филтри Aqua Optima съдържат активен въглен за абсорбиране на хлор и филтриране на органични примеси.

Отличителна черта на Evolve+ е неговият иновативен филтър, който работи до 3 пъти по-бързо от водещата марка, осигурявайки бърз достъп до пречистена вода.

29,00 лв.
Информация:
  Доставка: 7,99 лв.
  Опция преглед и застраховка!
  Отстъпки за фирми
  Безплатна доставка над 200 лв.
  ЕКОНТ / SPEEDY / SAMEDAY

  Плати с карта и получи
-2% допълнителна отстъпка!

  Поискай оферта или поръчай по Viber

  • TBI Bank
  • УниКредит Кънсюмър Файненсинг
  • Банка ДСК
  • БНП Париба
☎  0700 35 800
Обади ни се!
от 10:00 до 22:00 ч.
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Топ оферти за кухнята! ×
Характеристики
КОД20584
Каталожен номерAO.EPS322
ПроизводителAQUA OPTIMA
ЦвятБял
Срок на доставка1 - 3 работни дни
Баркод5060090243850
НаличностПри доставчик
БрошураНе

Използвайки патентованата 5-степенна технология за филтриране на Aqua Optima, тя намалява:

Варовик
хлор
Тежки метали
Микропластмаси
И още

Всеки филтър Evolve+ има живот от 30 дни (100L) и може да замени до 4000 пластмасови бутилки за еднократна употреба годишно, което го прави екологичен и рентабилен избор.

Многофункционалният филтър Evolve+ е съвместим с всички водещи марки, като пасва на над 90% от каните за воден филтър, включително каните за вода Aqua Optima, диспенсърите за вода Lumi и Aurora. Филтрите Evolve+ могат да се използват и с кани Brita Maxtra, Brita Maxtra+ и PerfectFit.

Екосистемата Aqua Optima безпроблемно интегрира усъвършенствана технология за филтриране, за да създаде гама от продукти, които подобряват изживяването при пиене. Централно място в тази екосистема заема сертифицираният от WQA филтър Evolve+, специално създаден за намаляване на добавките във водата като хлор и замърсители като мед и живак, като по този начин подобрява вкуса на водата. Филтрите Evolve+ служат като основна технология за всички продукти в рамките на екосистемата, включително кани за филтриране на вода, дозатори за филтри за вода и уреди за филтриране на вода. Екосистемата Aqua Optima е посветена на предоставянето на превъзходно качество на водата и повишаване на цялостното удовлетворение от изживяването при пиене.

Brita съвместимост
Проверете съвместимостта на вашата кана (само за Brita*)

Тази филтърна касета Evolve+ е съвместима с всички кани Brita* Maxtra+ и PerfectFit. За нас с кани Brita* проверете типа бункер (пластмасовият съд, където се намира филтърната касета.)

Ако каната Brita* има дупка в позицията за монтиране на филтъра, просто поставете вашата филтърна касета Evolve+.

Ако няма отвор в позицията за монтиране на филтъра, ще трябва да използвате пластмасовия повдигач, опакован с този продукт (вижте стъпка 2). Този филтър не се продава или произвежда от Brita*.

Поставяне на повдигача Brita* (за кани, произведени след 2020 г.)

Ако сте установили, че вашият бункер за кана Brita* няма отвор в позицията за монтиране, ще трябва да използвате повдигача, доставен с този филтърен пакет.

Просто поставете повдигача върху монтажния щифт и натиснете надолу.

Подгответе вашата филтърна касета Evolve+ за употреба.

За да подготвите филтъра си за употреба, следвайте инструкциите на опаковката на филтъра или както следва:

Стъпка 1: Извадете вашата филтърна касета Evolve+ от опаковката.

Стъпка 2. Накиснете вашия филтър Evolve+ във вода за 5 минути, за да отстраните въздушните мехурчета.

Стъпка 3. Задръжте филтърната си касета Evolve+ вече трябва да е готова за употреба.

Поставете вашата филтърна касета Evolve+

След като вашата касета е подготвена за употреба, последната стъпка е да я поставите във вашата филтърна кана, в зависимост от типа филтър, който използва.

Щракнете, за да се побере: Aqua Optima и някои кани имат връзка с щракване, за да се побере. Отстранете фунията за вода и вкарайте филтъра в долната част. Завъртете филтъра по посока на часовниковата стрелка, докато щракне на място. Сменете фунията.

Вкарване: Други кани като Brita изискват филтърът да бъде пуснат във фунията. Просто поставете патрона Evolve+ в горната част на вътрешния съд/фуния и го закрепете на място.

Предимства на Aqua Optima Evolve + филтри

Уникалната 5-степенна система за филтриране с бърз поток на Aqua Optima премахва примесите и нежеланите вещества от чешмяната вода, включително микропластмаси, хербициди, пестициди, олово и тежки метали.

Уникалната формула на Aqua Optima намалява високите нива на варовик и хлор, подобрявайки значително вкуса и аромата на напитките.

Слоят от ултра фина мрежа на Aqua Optima придава допълнителна бистрота на филтрираната вода, подобрявайки вида и вкуса на сготвените зеленчуци.

5-степенната филтрация на Optima значително намалява варовика, удължавайки живота на уреда.

Всички филтри и кани Aqua Optima не съдържат BPA.

Напишете вашето мнение
Оценете:Резервен филтър Aqua Optima Evolve+, 3 броя в пакет, (20584)
Вашият рейтинг
Тук можете да намерите или да качите реални снимки от клиенти закупили този продукт.
Качване на изображения
Вашето име *
*
Избери снимка *
Няма избрана снимка

Добавете още изображения