Мощност : 130 W Елктрическо захранване 220-240V, 50 Hz Мощна двойна помпа с бутало и капацитет 20 L / min. Двойно-уплътняваща за ефективно запечатване на плика. Уплътняващата лента се състои от нагревателен елемент с тефлоново покритие, който позволява плика да се запечата без да залепва върху нея. LED-индикатор за проследяване на активен процес на вакуумиране или запечатване. Вграден режещ инструмент за изрязване на плик от дълга ролка. Контролен панел с бутони за управление на процесите: Бутони с индикаторна лампа, която показва избраната функция и напредъка на процеса: Бутони за избор на вид храна за съхранение (Food): три настройки за време на запечатване „Сух“ бутон: за сухи пликове и предмети без влага, с по-кратко време на запечатване; „Влажен“ бутон: за мокри пликове или влажни храни, с нормално време за запечатване. „течности“ бутон: за мокри пликове или храни с много влага, течни консистенции с удължено време за запечатване. Бутон за време на вакуумиране – нормално и за меки храни (Vacuumstrength normal & gentle): Два режима за избор на сила на вакуумиране: Бутон „нормален“: стандартен режим за вакуумиране на продукти; „Нежен“ бутон: за вакуумиране на някои меки и трошливи продукти, където е необходимо по-ниско налягане на вакуум. Бутон вакуумиране & запечатване / Отказ (Vacuum & Seal / Cancel): За автоматично вакуумиране и запечатване на пликове или контейнери. Натиснете отново бутона, за да отмените операцията. Бутон за запечатване (Seal): За запечатване на пликове без вакуумиране. Бутон вакуумна кутия (Canister): За автоматично вакуумиране на кутии Бутон за мариноване ( Marinete): За мариноване на храна в кутия Пулс бутон (Pulse): Докато натискате бутона, въздухът се изтегля от плика. Ако пуснете бутона, тази операция ще спре. След това запечатайте торбата с бутона за запечатване. Също използваем за кутии за вакуумиране. Конектор за свързване на вакуумен маркуч за вакуумиране на кутии.
Технически характеристики: Корпус: пластмаса и метал Автоматично вакуумиране и запечатване; Максимална ширина на плика за вакуумиране: 30 см; Максимална дължина на плика за вакуумиране: без ограничение на дължината на ролката, от която се изрязва плик; Работно налягане на вакуумиране: -0,9 bar Проследяване на активния процес на LCD-дисплей Вградена дръжка на горния капак и кука за заключване Вградена клапа в капака за свързване на конектор и маркуч за вакуумиране на кутии (канистри за вакуумиране) Включен маркуч за вакуумиране на кутии (канистри) за вакуумране. Място за поставяне на дълга ролка за вакуумиране Вграден в машината режещ инструмент Проследяване на температурата на запечатване на LCD-дисплей Период на съхранение на продуктите съхранявани в условия на вакуум – многократно удължен в сравнение с тези опаковани в обикновена опаковка. Съхранение на вакуумираните продукти във фризер, хладилник или на стайна температура, в зависимост от съдържанието на плика. Вакуумираните пликове с храна са подходящи за нискотемпературно готвене (Sou Vide) Машината вакуумиране НЕ е подходяща за постоянна професионална търговска употреба! Размери: 400 mm x 120 mm x 192 mm
Разнообразни функции: ‐ Регулируемо време за запечатване (вкл. течна функция) ‐ Интензивност на вакуума – за твърди и меки хранителни продукти ‐ “Vac & Seal / Cancel” – автоматично вакуумиране и запечатване – Ръчно запечатване ‐ Вакуум контейнер – за вакуумиране на подходящи съдове (Не е включено в обхвата на доставката) ‐ Мариноване – бързо мариноване благодарение на пулсиращ вакуум, който последователно отваря и затваря порите на месото – Импулсна функция – ръчно избираема интензивност на вакуума
Машината VRH 790 advanced се доставя в следният комплект:
Машина за вакуумиране VRH 790 advanced Подвижна тава за събиране на течности от вакуумната камера 1 професионална ролка за вакуумиране с размери 30 х 300 см 1 професионална ролка за вакуумиране с размери 20 х 300 см 5 торби с стояща основа 20 х 30 см 3 торби с стояща основа 25 х 35 см 2 торби със стойка 30 х 40 см 4 листа стикери Маркуч за вакуумиране Ръководство с инструкции за употреба