Основни технически характеристики на професионална камерна вакуум машина Caso VacuChef 40 1417 Компактна камерна машина за вакуумиране, подходяща за професионална употреба с малко/средно ниво на натоварване (ресторанти, заведения, кетъринг, хотели, малки производства) Създава почти 100% вакуум в плика при вакуумиране Двойно залепваща лента за пликове до 25 см широчина Вградена скоба за здраво закрепване и правилно позициониране на плика за вакуумиране в камерата Функции: Комбинирано вакуумиране и запечатване с възможност за избор на режим за твърди и меки, както и сухи и влажни храни. Възможност за вакуумиране на течни/влажни продукти. Ръчно запечатване. Автоматично мариноване в плик Вакуумиране на контейнери за вакуумиране (маркуч за свързване на контейнера към машината е включен в комплекта) Дисплей показващ напредъка на текущия процес Сензорен контролен панел, с възможност за избор на следните настройки: Vacuum настройка силата на вакуумиране Normal: за деликатни меки продукти Strong : за твърди продукти Sealing настройка на силата на запечатване Normal: за сухи продукти Strong (по-дълго): - за продукти с високо съдържание на вода Професионална вакуум помпа с голяма мощност: 70 литра в минута Auto/Cancel настройка със следните функции: Автоматично вакуумиране: процес на вакуумиране завършващ със запечатване на торбичката. Вакуумиране на съдове: при отворен капак и поставен маркуч за вакуумиране на съдове. Прекратяване: Уреда може да прекрати стартирал процес на вакуумиране или залепване по всяко време. Seal – запечатване със следните функции: запечатване на торбичката без вакуумиране По време на автоматично вакуумиране чрез натискане на копчето вакуумирането спира и започва запечатване Marinieren: мариноване в пликове Размери на вакуум камерата: 26,5 x 26,5 x 6 см Мощност на машината за вакуумиране Caso VacuChef 40 1417: 280 W Захранване: 220-240V~, 50Hz Модел: CASO VacuChef 40 Каталожен номер: CASO 1417 Компактна вакуум машина с камера идеална за вакуумиране и мариноване на различни видове хранителни продукти Допълнителни артикули включени в комплекта: 20 броя пликове за вакуумиране с размер 25х28см 1 маркуч за вакуумиране на контейнери (канистри)
ЗАЩО ДА ЗАКУПИМ И предимства на професионална камерна вакуумираща машина CASO VacuChef 40 1417: Уреда разполага с голям набор от функции и възможност за индивидуална настройка на оптимален режим на работа. Комбинирано вакуумиране и запечатване с индивидуално настройване на силата на вакуума и запечатване, подходящи за вакуумиране на продукти с деликатна консистенция или влажни/течни продукти Ръчно залепване Автоматично мариноване в пликове за вакуумиране Възможност за вакуумиране в съдове (необходимият маркуч е включен в комплекта) дисплей показващ степента на завършеност на работният процес Висококачественна изработка: Конструкция е от лист неръждаема стомана, а капака е от закалено стъкло temperglas Използване на консумативи: машината работи с гладки и гофрирани пликове с препоръчителна дебелина над 70 микрона Подходящи консумативи за вакуумиране в камерата с гладки или гофрирани пликове с размери до 25х28 см Двойно запечатваща лента Възможност за вакуумиране на по-големи продукти в гофрирани (релефни/ ролки) пликове извън камерата с широчина до 25см и неограничена дължина Лесно управление на настройките чрез сензорен контролен панел