Бързо и лесно домашно консервиране с машина за вакуумиране Laica VT3220. Вакуумирането на различните видове храни става за секунди, чрез опаковане в херметически затворени пликове.
Перфектният избор за запазване на пресни билки, бланширани зеленчуци и мариновано месо . Laica VT3220 вакуумира и запечатва напълно автоматично, чрез натискане на един бутон. Вакуумираните храни остават свежи за по-дълго време, защото не се окисляват, и не позволяват развитието на гъбички и бактерии в плика. Храната запазва свежестта си за дълго време и може да се съхранява замразена с месеци. С професионалната машина за вакуумиране Laica VT3220 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове. Машината за вакуумиране може да запечатва гофрирани пликове с максимална ширина до 30 cm, а максималната дължина на запечатване е неограничена. Това е уред за бързо и лесно консервиране на различните видове храни за секунди, чрез опаковане в херметически затворени пликове.
Двойна смукателна помпа, двойна уплътнителна лента
Регулируема мощност на засмукване (нормална – нежна)
Тройна настройка на запечатване (сухо – влажно – мокро)
Поставка за ролки с двупосочен резач
Удобна заключваща дръжка
С ръчна функция за деликатни и крехки храни
Използване с буркани – кутии за вакумиране – купуват се отделно!
Функция „Бързо мариноване“
Перфектният избор за запазване на пресни билки, бланширани зеленчуци и мариновано месо, както и за готвене sous vide (су вид). Laica VT3220 вакуумира и запечатва напълно автоматично, чрез натискане на един бутон.
Какви са предимствата от професионален уред за вакуумиране VT3220 Laica?
Вакуумираните храни остават свежи за по-дълго време, защото не се окисляват и не позволяват развитието на гъбички и бактерии в плика.
Храната запазва свежестта си за дълго време и може да се съхранява замразена с месеци.
С професионалната машина за вакуумиране Laica VT32200 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове, включително и бързо развалящи се и трошливи хранителни продукти за постигане на професионални резултати в домашни условия.
Машината за вакуумиране може да запечатва гофрирани пликове с максимална ширина до 30 cm, а максималната дължина на запечатване е неограничена.
Освен пресни продукти може да вакуумирате и замразени хранителни продукти, така че да ги запазите за по-дълго време при съхранение в камерата на хладилника или фризера.
Включени са 2 ролки за вакуумиране на хранителни продукти с размер 27.5 см на 600 см
Характеристики:
- Напълно автоматична вакуум машина
- Идеална за месо, риба, зеленчуци и плодове
- Регулиране на вакуумирането със стоп бутон, идеално за чуствителни храни
- Двойно запечатваща лента
- Максимална дължина на вакуумиране: неограничена
- Електонен температурен контрол за перфектно запечатване
- За херметическо опаковане на храна, течности, козметика, лекарства, електроника и др.
- Включва 2 бр. ролки
- До 8 пъти по-дълъг период на съхранение
- Компактен дизайн, двойна заварка, регулиране на вакуума: с бутона за спиране регулирате вакуумната сила – идеален за чувствителни стоки, отделна функция за заваряване, електронно наблюдение на температурата
- Ширина на ролката макс. 30 см
- Възможност за вакуумиране на хранителни продукти за съхранение във фризер или нискотемпературно готвене
- Перфектна за вакуумиране на чувствителни хранителни продукти
- Маркуч за вакумиране на кутии (опционално)
- Вграден нож за рязане на ролките за вакумиране на пликове с размери и дължина по желание на клиента
- Двойна вакуум помпа
идеален за порция и дълго съхранение на храна или готвене à la sous vide. - Мощност 130 W 230 V, 50Hz
- Материал на корпуса: неръждаема стомана
- Размери 40 x 20 x 12 cm
- Тегло 2.95 кг
ВАЖНО: Супи и ястия могат да се вакуумират след като са били замразени на калъп и се поставят в вакуум пликове и тогава се вакуумира!