Камерна машина за вакуумиране Caso VacuChef Slime-Line CAS 1419, (11475)

Наличен
КОД
11475
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
Кратко описание

Камерна машина за вакуумиране за професионална употреба с голяма натовареност или домашно ползване.

Особенно ефективна за:

Мандри  – вакуумиране на сирена и кашкавали на порции за продажба в търговски обекти
Кланици и месарници – вакуумиране на различни видове месо, колбаси, кайма и др. пресни или термично-обработени месни продукти.
Гурме ресторанти, заведения, хотели – за разпределяне на продукти за една порция от ястията предлагани в менюто, бързо, икономични и ефективно приготвяне на поръчката.

купи на изплащане
Промо цена 1290,00 лв. was 1790,00 лв.
  Очаква се доставка до края на месец Юни
  Безплатна доставка за този продукт 
  Опция преглед и застраховка!
  Отстъпки за фирми
  ЕКОНТ / SPEEDY / SAMEDAY

  Плати с карта и получи
-2% допълнителна отстъпка!

  Поискай оферта или поръчай по Viber

Top Black Days (18.11 до 30.11.2024)
  • УниКредит Кънсюмър Файненсинг
  • Банка ДСК
  • БНП Париба
☎  0700 35 800
Обади ни се!
от 10:00 до 22:00 ч.
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Плати с карта и получи -2% допълнителна отстъпка! Лесно е!×
Характеристики
КОД11475
Каталожен номерCAS.1419
Тегло14.000000
ПроизводителCASO
ЦвятСив
Мощност350 W
Гаранция2 години / 24 месеца
ПромоПромо
Дълбочина на продукта в см.40.5
Ширина на продукта в см.50
Височина на продукта в см.16.7
Срок на доставка1 - 3 работни дни
Баркод4038437014198
НаличностОчаква се доставка до края на месец Юни
БрошураНе

Предимства на Caso VacuChef Slime-Line Caso CAS.1419:

Камерна машина за вакуумиране
размер на камерата: 300 x 290 x 90 mm (приблизително 8 liters)
Компактен дизайн, подходящ за монтаж във вграден шкаф
Корпус и камера: неръждаема стомана
Максимална ширина на плик/ролка: 30 см
Мощна вакуум-помпа с капацитет 72 литра / минута
Проследяване на налягането на дисплея
Прозрачен акрилен капак
Проследяване на активния процес на вакуумиране или запечатване на LCD-дисплей

Подходяща за:

Вакуумиране на свежи хранителни продукти като плодове и зеленчуци, риба, месо и др.
Вакуумиране на предварително замразени течности
Запазване на свежестта и вкуса на хранителните продукти за дълго време и съхраняване в хладилник, фризер или на стайна температура, в зависимост от изискванията за съхранение на продуктите в плика.
Вакуумиране на деликатни храни с възможност за ръчно управление на вакуумиране, чрез стопиране на процеса.
Вакуумираните хранителни продукти са подходящи за нискотемпературно готвене (Sou Vide)
Мариноване на храни
Съхранение на деликатни храни и скъпи предмети с колекционерска стойност (бижута, ценности и др.) Опаковането в условия на вакуум осигурява защита на много различни предмети. С помощта на машината за вакуумиране е възможно да опаковате къмпинг-аксесоари като кибрит и други предмети, които трябва да останат сухи. Чрез вакуумиране не се позволява окисляване на сребърни или колекционерски предмети, защото е елиминиран достъпът на въздух. По този начин те могат да бъдат съхранявани за дълъг период от време.

Предимства:

Опаковането на хранителни продукти в условия на вакуум, се използва с цел подобряване на организацията на работа, запазване на хранителните продукти по здравословен начин и спестяване на пари:

Може да се използва в следните случаи:

да се опаковат хранителни продукти в херметични условия, като по този начин се удължава срока на годност на храната;
за приготвяне на здравословни ястия, като меню за цяла седмица,
да запазите по-дълго марулите, зеленчуците и билките (те остават хрупкави и свежи);
във фризера се освобождава повече място;
хранителните продукти са защитени от изсушаване и окисляване;
процеса на мариноване е бърз и ефикасен (20 минути във вакуум са достатъчни);
възможно е да се опаковат месни продукти, колбаси и сирена, които преди това са били вакуумирани (ароматът се запазва);
спестявате пари, защото всички остатъци от процеса на готвене, могат да бъдат консервирани и консумирани по-късно;
всички видове плодове и зеленчуци могат да бъдат закупени през сезона, вакуумирани и съхранени на ниска температура за дълъг период от време.

Уредът е подходящ за домашна употреба и професионална употреба в ресторанти и заведения за хранене.

Техническа спецификация на Caso камерна машина за вакуумиране Caso VacuChef Slime-Line  CAS.1419:

Размери: 50 x 16.7 x 40.5 см
Тегло 14 kg
Капацитет на вакуумиране: 72 литра в минута
Мощност: 350 W
Електрическо захранване: 220-240 V / 50 Hz

ЗАБЕЛЕЖКА!
Бързоразвалящи се храни, които са били затоплени, размразени или на стайна температура трябва да се консумират незабавно.
Преди да преминете към вакуумиране и запечатване на храни е необходимо да се спазят строги хигиенни изисквания, като измиване на ръцете и почистване на всички прибори и повърхности, които ще бъдат в контакт с храната.
Вакуумирани бързоразвалящи се храни трябва незабавно да се приберат в хладилник или фризер. Да не се оставят на стайна температура – опасност от разваляне!
Срокът на годност на сухи храни като ядки, кокос или зърнени храни, ще бъде удължен при съхранение във вакуумиран плик, в проветриво и тъмно помещение. Кислородът и топлата температура водят до гранясване на храни с високо съдържание на мазнини.
Плодове и зеленчуци, като ябълки, банани, картофи и кореноплодни зеленчуци, трябва да се обелят, преди вакуумиране, за да се удължи срока им на годност.
Някои пресни зеленчуци, като броколи, карфиол и зеле, при охлаждане отделят газове. Такива зеленчуци се бланшират предварително, преди да се вакуумират и охладят.
Основната функция на този уред е да съхранява голяма гама от храни, за да запазва свежестта, вкуса и качеството им и/или да удължава срока на годност. Като цяло вакуумната опаковка поддържа храната свежа до осем пъти по-дълго от другите традиционни методи за съхранение на храни. Опаковането в условия на вакуум намалява процеса на разваляне на хранителните продукти и спестява финансови средства.
Може да се съхраняват предварително приготвени ястия на порции или цялото количество.
Предварително храни за пикници и къмпинг пътувания или барбекюта.
Отстранява се пренатоварването на фризера.
Пакетирани храни, като месо, риба, птици, морски дарове и зеленчуци, могат да се съхраняват в хладилник или фризер.
Увеличаване на срока на годност на сухи храни, като боб, ядки и зърнени храни.
Опаковането в условия на вакуум е подходящо за пакетиране на предмети. Поддържайте чисти и сухи принадлежности за къмпинг, като кибрит, аптечки и дрехи. Съхранявайте среброто и предмети с колекционерска стойност без опасност от повреда от въздух и влага.
По време на опаковане на продукти в условия на ваккум се извлича въздуха от плика или контеймера за вакуумиране. Те остават затворени, без достъп на въздух и се спира или забавя процеса на разваляне на хранителните продукти. Вакуумираните продукти могат да се съхраняват от три до пет пъти по-дълго от обикновено съхранение. Запазват се вкусът и витамините съдържащи се в храната. По този начин хранителните продукти са защитени от изсушаване, окисляване, от бактерии и плесени. Вакуумното опаковане е процес на консервиране, който се препоръчва за пресни храни и трябва да бъде придружен от съхраняване на ниски температури. Вакуумираните продукти трябва да се съхраняват в хладилник, фризер или охладител, за да се постигнат най-добри резултати за по-дълго време. Машината работи с пликове и ролки с максимална ширина до 30 см.

Напишете вашето мнение
Оценете:Камерна машина за вакуумиране Caso VacuChef Slime-Line CAS 1419, (11475)
Вашият рейтинг
Тук можете да намерите или да качите реални снимки от клиенти закупили този продукт.
Качване на изображения
Вашето име *
*
Избери снимка *
Няма избрана снимка

Добавете още изображения