Хладилна витрина за сухо зреене на месо Caso DryAged Master 63, 63 литра, (17353)

Наличен
КОД
17353
Модел 
DryAged Master
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
Кратко описание

Консумирана мощност: 60 w
Захранване 220-240V~, 50Hz
Модел: CASO DryAged Master 63
Каталожен номер: CASO 689
Размер на витрината без дръжки за захващане: 395x875x545
Размер на витрината с дръжки за захващане: 395x875x585
Тегло хладилна витрина : 42 кг
Материал: неръждаема стомана
Опция дезинфекция на камерата: ДА
Налично осветление на камерата: ДА
Опция за контрол на влагата: 50 – 85 %
Температурна зона: 1
Компресорна охлаждаща технология
Стъклена врата с UV-изолация
Стерилизация
Сертификат: GS/CE

купи на изплащане
2399,00 лв.
  Безплатна доставка за този продукт 
  Опция преглед и застраховка!
  Отстъпки за фирми
  ЕКОНТ / SPEEDY / SAMEDAY / ЕВРОПЪТ

  Плати с карта и получи
-2% допълнителна отстъпка!

  Поискай оферта или поръчай по Viber

Christmas promo (01.12 до 31.12.2024)
  • УниКредит Кънсюмър Файненсинг
  • Банка ДСК
  • БНП Париба
☎  0700 35 800
Обади ни се!
от 10:00 до 22:00 ч.
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Плати с карта, получи отстъпка×
Характеристики
КОД17353
Каталожен номерCAS.689
МоделDryAged Master
Тегло4.000000
ПроизводителCASO
ЦвятСив
Енергиен клас-
Хладилник типс една врата
Гаранция2 години / 24 месеца
Срок на доставка1 - 3 работни дни
Баркод4038437006896
НаличностПри доставчик
WiFiНе
БрошураНе

Какво означава Dry Aging (зреене чрез изсушаване)?
Dry Aging – високото изкуство на облагородяване на месото.
Говеждото месо се нуждае от зрелост. А зреенето има нужда от време. Dry Aging–в превод „зреене чрез изсушаване“– е традиционният метод, чрез който месото узрява по един изключително нежен начин, изпълвайки се с интензивен вкус.
Технология, благодарение на която от десетилетия насам говеждото достига до своята мислимо най-високата степен на облагородяване.
Понеже идеалният стек не се нуждае от нови начини за приготовление, а от един едновременно нов и стар процес на зреене. Зреенето на месото чрез изсушаване, Dry Aging, е най-старият метод на зреене на месо изобщо. Според този метод месото се окачва за определен период от време при контролирана температура, влажност и качество на въздуха. Месото се оставя да зрее на спокойствие и вместо да отлежава вакуумирано в пластмасово фолио, то прави това, което месото най-много обича да прави –да диша. В знак на благодарност узрялото чрез изсушаване и по този начин облагородено месо ,ни дарява с един неповторим и силен аромат.

ДОБРЕ УЗРЯЛО КАТО В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ
ПРЕПОРЪКИ за зреене: месото зрее при приблизително около 85 % влажност на въздуха и температура от + 2/3° C от 3 до 4 седмици.
ПРЕПОРЪКИ за сушене на месо: при приблизително около 72 % влажност на въздуха и температура от + 12°
Температура
В идеалния случай ви е нужна температура между 10° и 15°C. Този температурен диапазон е решаващ. При над 15°C създавате среда, която бактериите обожават (и това не е нещо добро).
Под 10°C процесът на сушене се забавя убийствено много, което повлиява на активността на водата. Нека не навлизаме твърде много в технически детайли, но активността на водата е важна. Затова поддържайте температурата между тези две стойности.
Влажност
Точно като температурата, влажността има идеална степен. Тя е някъде между 70 и 75 %. Мускулите имат водно съдържание около 75%, така че за да се получи пълноценно сушене, трябва да поддържате влажност под това ниво.
Но ако тя слезе под 70%, ще изсушити външността на месото, което не позволява на влагата в мускулната тъкан да се изпари, причинявайки разваляне. Ако влажността е твърде висока — както и бихте предположили — създавате условия за размножаване на нежелани типове бактерии.

ЗАЩО ДА ЗАКУПИМ ХЛАДИЛНА ВИТРИНА ЗА СУХО ЗРЕЕНЕ НА МЕСО DryAged Master 63, 63 литра
Висококачествена хладилна витрина за сухо зреене на месо с компресорна технология на охлаждане предназначена за сухо зреене Dry Aged на месо.
С модерен външен дизайн и вътрешна високо прецизна, усъвършенствана технология, защото майсторството отговаря на високите технологии . Перфектният избор на сухото стареене.

Витрина за съхранение, презентация и сушене на различни типове меса
Вътрешен обем на камерата 63 литра
Пълен електронен температурен контрол
Опция за регулиране на температурата от 2 до 14 °C – стъпка за промяна на 1 °C
Прецизно регулиране на влажността от 50 до 85 %
Активна перка за конвекция и ефективно равномерно разпределение на температурата и влагата
Сензорно управление
3-слойно стъкло с UV-защита. Перфектна UV защита – За защита на месото от вредна UV светлина
UV светлина за дезинфекция. Стерилизация на всяка минута
Заключване на вратата
Включване и изключване на осветлението
Включване и изключване на UV-светлина за дезинфекция
Вграден филтър с активен въглен
В комплекта са включени решетки и куки за окачване на месото от неръждаема стомана
Възможност за преместване на друго място
Не изисква централна връзка с вода и канал
Ниски загуби на тегло’

Препоръка от производител за най- оптимални резултати
Зреене на место- 3 °C и влажност 75%
Сушене/стареене – 11 °C и влажност 75%

МАКСИМАЛНО НАТОВАРВАНЕ
Натоварване на решетка 15кг
Натоварване на окачената рамка 20кг

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, НИЕ НЕ СМЕ ТЕХНОЛОЗИ, ВИЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ КАК ДА ПРОЦЕДИРАТЕ И ДА ПОСТИГНЕТЕ ЖЕЛАНИЯТ РЕЗУЛТАТ!

*само с предварително плащане

Напишете вашето мнение
Оценете:Хладилна витрина за сухо зреене на месо Caso DryAged Master 63, 63 литра, (17353)
Вашият рейтинг
Тук можете да намерите или да качите реални снимки от клиенти закупили този продукт.
Качване на изображения
Вашето име *
*
Избери снимка *
Няма избрана снимка

Добавете още изображения