Витрина за съхранение, презентация и сушене на различни типове меса
Вътрешен обем на камерата 380 литра
Пълен електронен температурен контрол
Опция за регулиране на температурата от 2 до 14 °C – стъпка за промяна на 1 °C
Прецизно регулиране на влажността от 50 до 85 %
Активна перка за конвекция и ефективно равномерно разпределение на температурата и влагата
Сензорно управление
3-слойно стъкло с UV-защита. Перфектна UV защита – За защита на месото от вредна UV светлина
UV светлина за дезинфекция. Стерилизация на всяка минута
Заключване на вратата
Включване и изключване на осветлението
Включване и изключване на UV-светлина за дезинфекция
Вграден филтър с активен въглен
В комплекта са включени решетки и куки за окачване на месото от неръждаема стомана
Възможност за преместване на друго място
Не изисква централна връзка с вода
Натоварване на решетка 20кг
Натоварване на окачената рамка 80кг
Технически характеристики:
Консумирана мощност: 240 w Захранване 220-240V~, 50Hz Модел: DryAged Master 380 Pro
Размер на витрината без дръжки за захващане: 600x1860x685 mm Размер на витрината с дръжки за захващане: 600x1860x735 mm Вътрешни размери:495x1600x532 Тегло хладилна витрина : 104 кг Материал: неръждаема стомана Опция дезинфекция на камерата: ДА Налично осветление на камерата: ДА Опция за контрол на влагата: 50 – 85 % Температурна зона: 1 Компресорна охлаждаща технология Стъклена врата с UV-изолация Сертификат: GS/CE
Препоръка от производител за най- добри резултатите:
Зреене на место- 3 °C и влажност 75% Сушене/стареене – 11 °C и влажност 75%