Хладилна витрина за сухо зреене на месо Bartscher Dry Age cabinet 63, 63 литра, (11520)

Наличен
КОД
11520
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
Кратко описание

Подходящи за окачване и хоризонтално зреене на висококачествено свинско, телешко и еленско месо.
Стерилизация на вътрешността с помощта на UV светлина преди, по време и след процеса на зреене.

купи на изплащане
Промо цена 2199,00 лв. was 2749,00 лв.
  Безплатна доставка за този продукт 
  Опция преглед и застраховка!
  Отстъпки за фирми
  ЕКОНТ / SPEEDY / SAMEDAY

  Плати с карта и получи
-2% допълнителна отстъпка!

  Поискай оферта или поръчай по Viber

Top Black Days (18.11 до 30.11.2024)
  • УниКредит Кънсюмър Файненсинг
  • Банка ДСК
  • БНП Париба
☎  0700 35 800
Обади ни се!
от 10:00 до 22:00 ч.
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Плати с карта и получи -2% допълнителна отстъпка! Лесно е!×
Характеристики
КОД11520
Каталожен номерBAR.700840
Тегло40.600000
ПроизводителBARTSCHER
ЦвятСив
Енергиен клас-
Хладилник типс една врата
Гаранция2 години / 24 месеца
ПромоПромо
Срок на доставка1 - 3 работни дни
Ширина на продукта в см.39.5
Височина на продукта в см.87.8
Дълбочина на продукта в см.54.2
Баркод4015613769363
НаличностПри доставчик
WiFiНе
БрошураНе

• Вътрешен материал: Неръждаема стомана
• Материал: стомана
• Обем: 63 литра (и)
• Вътрешен размер: Ш 310 x Д 370 x В 480 mm
• Температурен диапазон: 2 °C до 14 °C
• Контрол на температурата: Електронен на стъпки от 1 °C
• Влажност: 50 % до 85 %
• Регулиране на влажността: На стъпки от 1 %
• Брой филтри: 1 •Вид филтър: Активен въглен
• Термостат: Да
• Изолация: Циклопентан C5H10
• UV лампа: Да
• Резервоар за вода: 300 мл
• Охлаждане: Циркулиращ въздух
• Охлаждаща течност: R600a / 0,023 кг
• Климатичен клас: ST
• Температура на околната среда: 18 °C до 38 °C
• GWP: 3
• Функция за автоматично размразяване: Не
• Капково изпаряване на вода: Да
• Вид на междинните рафтове: Решетки
• Брой на междинните рафтове: 4
• Размер на клипборда: Ш 295 x Д 245 mm
• Междинни рафтове с регулируема височина: Да
• Макс. товароподемност на междинните рафтове: 15 кг
• Размер: Ш 295 х Д 305 х В 30 мм
• Опорно натоварване на окачен багажник: 20 кг
• Заключваща се: Да
• Вътрешно осветление: LED
• Цифров дисплей: Да
• Контролен блок: Сензорен
• Брой врати: 1
• Тип врата: Крила врата, стъкло
• Вид стъклопакет: Троен стъклопакет Тонирани UV филтърни стъкла
• Предпазно стъкло: Да
• Страната на пантата на вратата: Дясна
• Страната на пантите на вратата може да се променя: Не
• Крачета с регулируема височина: Да
• Превключвател ВКЛ./ИЗКЛ.: Да
• Свойства: Антибактериална UV светлина Неутрализиране на миризмата благодарение на филтри с активен въглен
• Включително: 1 филтър с активен въглен 1 тава за отцеждане 1 дръжка с монтажен материал 1 окачена поставка + 3 куки за месо 1 резервоар за вода + 1 H20 ФИЛТЪР + държач + табла за пътуване 2 ключа 4 поставки от неръждаема стомана
• Мощност: 0,135 kW | 230 V | 50 Hz
• Размер: Ш 395 x Д 542 x В 878 мм

Какво означава Dry Aging (зреене чрез изсушаване)?

Dry Aging – високото изкуство на облагородяване на месото.
Говеждото месо се нуждае от зрелост. А зреенето има нужда от време. Dry Aging–в превод „зреене чрез изсушаване“– е традиционният метод, чрез който месото узрява по един изключително нежен начин, изпълвайки се с интензивен вкус.
Технология, благодарение на която от десетилетия насам говеждото достига до своята мислимо най-високата степен на облагородяване.
Понеже идеалният стек не се нуждае от нови начини за приготовление, а от един едновременно нов и стар процес на зреене. Зреенето на месото чрез изсушаване, Dry Aging, е най-старият метод на зреене на месо изобщо. Според този метод месото се окачва за определен период от време при контролирана температура, влажност и качество на въздуха. Месото се оставя да зрее на спокойствие и вместо да отлежава вакуумирано в пластмасово фолио, то прави това, което месото най-много обича да прави –да диша. В знак на благодарност узрялото чрез изсушаване и по този начин облагородено месо ,ни дарява с един неповторим и силен аромат.

ДОБРЕ УЗРЯЛО КАТО В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ

ПРЕПОРЪКИ за зреене: месото зрее при приблизително около 75%- 85 % влажност на въздуха и температура от + 2/3° C от 3 до 4 седмици. Препоръка 3° C и 75% влажност
ПРЕПОРЪКИ за сушене на месо: при приблизително около 72-75% влажност на въздуха и температура от + 12°

Температура

В идеалния случай ви е нужна температура между 10° и 15°C. Този температурен диапазон е решаващ. При над 15°C създавате среда, която бактериите обожават (и това не е нещо добро).
Под 10°C процесът на сушене се забавя убийствено много, което повлиява на активността на водата. Нека не навлизаме твърде много в технически детайли, но активността на водата е важна. Затова поддържайте температурата между тези две стойности.

Влажност

Точно като температурата, влажността има идеална степен. Тя е някъде между 70 и 75 %. Мускулите имат водно съдържание около 75%, така че за да се получи пълноценно сушене, трябва да поддържате влажност под това ниво.
Но ако тя слезе под 70%, ще изсушите външността на месото, което не позволява на влагата в мускулната тъкан да се изпари, причинявайки разваляне. Ако влажността е твърде висока — както и бихте предположили — създавате условия за размножаване на нежелани типове бактерии.

Напишете вашето мнение
Оценете:Хладилна витрина за сухо зреене на месо Bartscher Dry Age cabinet 63, 63 литра, (11520)
Вашият рейтинг
Тук можете да намерите или да качите реални снимки от клиенти закупили този продукт.
Качване на изображения
Вашето име *
*
Избери снимка *
Няма избрана снимка

Добавете още изображения