Електрически бойлер TEDAN Sirius Pro Inox Wi-Fi 80 литра, черен, вертикален, неръждаем, 2 kW, (21136)

Наличен
КОД
21136
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
на 12 вноски по 97.33 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи
купи на изплащане
999,99 лв.
  Безплатна доставка за този продукт 
  Опция преглед и застраховка!
  Отстъпки за фирми
  ЕКОНТ / SPEEDY / SAMEDAY

  Плати с карта и получи
-2% допълнителна отстъпка!

  Поискай оферта или поръчай по Viber

  • TBI Bank
  • УниКредит Кънсюмър Файненсинг
  • Банка ДСК
  • БНП Париба
☎  0700 35 800
65S635BUS
HUTT W8
smeg
Инверторен климатик TESLA TA36FFUL-1232IAW
Готварска печка TESLA CV5400SX
Пералня Tesla WF71261M
Хладилник TESLA RD2100ME
Хладилник Tesla RD2100MBE
Обади ни се!
от 10:00 до 22:00 ч.
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Топ оферти за кухнята! ×
Характеристики
КОД21136
Каталожен номер376020
ПроизводителTEDAN
Цвят-
Гаранция2 години / 24 месеца
Обем-
Тип-
Монтаж-
Тип нагревател-
Енергиен клас-
WiFiНе
Мощност-
Срок на доставка1 - 3 работни дни
Баркод8.60003E+12
НаличностПри доставчик
БрошураНе
Интелигентно Wi-Fi управление; Намалява консумацията на електроенергия; Запазва водата чиста; По-малко отделяне на варовик; Лесен монтаж и профилактика;
TEDAN Sirius е интелигентен бойлер с Wi-Fi управление и сензорни бутони, който се обучава сам и се наглася спрямо вашия ритъм на живот, за да намали консумацията на ток с до 25% и да повиши усещането за комфорта.

Комфорт
Възползвайте се от съвременните технологии, за да улесните ежедневието си и да намалите разхода си за ток с интелигентния бойлер, с wi-fi управление TEDAN Sirius!
TEDAN Sirius притежава всички функции на един класически бойлер, които се допълват от интелигентното му управление с wi-fi контрол и сензорни бутони. С него се разширяват възможностите му за прецизна работа и усещането за комфорт и съвършенство.

Свържете мобилното си устройство с бойлера, през безплатното приложение на Naturela Smart Home , чрез Google play за android или IOS за Apple и управлявайте бойлера където и да се намирате. Имате възможност да го включвате и изключвате, да задавате времеви интервали на работа, да следите консумацията на електричество и да използвате времето на най-изгодна тарифа на електроенергия. Управлението зависи от вашите предпочитания, приоритети и ритъм на живот.
Удобния цветен дисплей ще ви осигури информация за моментната, зададената температура на водата, часа, датата и други важни данни.

Изцяло адаптиран за българския пазар TEDAN Sirius пподдържа меню на български език, за да улесни максимално своите ползватели.

TEDAN Sirius е енергоспестяващ бойлер. Управлявайте бойлера по ваша преценка, като използвате възможността за седмично програмиране и оптимизирайте разходите си за електричество.

Ако сте прекалено заети или не сте сигурни в ежедневните си навици TEDAN Sirius ще се самообучи и ще създаде режим на работа, който да е в синхрон с вашето ежедневие. По този начин той ще оптимизира разхода на ток и ще подобри усещането за комфорт.

Използвайте функцията „Отложен старт“ в рамките на 24 часа и задайте времето за включване на уреда.

TEDAN Sirius е практично решение за всяко ваканционно жилище или вила. С отдалеченото си управление и функция против замръзване, вие можете да се спокойни и да разчитате на вашия бойлер във всеки момент.

TEDAN Sirius може да е първата крачка или финалния щрих, към вашия умен дом .
80 литровия богат капацитет на бойлера, с лекота гарантира комфорта на всяко домакинство от 2-3 души.

TEDAN Sirius WiFi black съхранява водата чиста. Бойлерите от неръждаема стомана, задържат много по-малко вредни отлагания по стените си, отколкото други видове бойлери, което прави средата в съда по-малко податлива към развитие на бактерии.
За ползите от неръждаемата стомана прочетете тук .

Дизайн
TEDAN Sirius е новa серия електрически бойлери от ново поколение, с модерен стил. С него банята придобива съвременен вид и елегантност.
Не ограничавайте фантазията и интериорните си вдъхновения! Вече можете да изберете между бял и черен бойлер от серията TEDAN Sirius.
Сензорното управление е изключително удобно и допълва модерния стил на уреда. С него можете да избирате между различни функции и програми.

Неръждаемият материал на водосъдържателя го прави устойчив, при работа с всякакъв вид вода (мека/твърда). Това удължава живота на уреда значително. Неръждаемата стомана е неутрална, при контакт с вода и не променя нейният състав.
Ако се намирате в район с много високо качество на водата бихте могли да изберете емайлиран бойлер от серията TEDAN Sirius .

Сигурност
Сигурността е наш основен приоритет. Всеки наш бойлер е придружен с възвратно изпускателен клапан, който осигурява допълнителна защита на уреда.
TEDAN Sirius носи допълнително спокойствие с 10 години пълна гаранция , през които можете да разчитате на нашата сервизна мрежа в цялата страна.

Монтаж и профилактика
За да получите най-доброто от вашия уред се уверете, че ще бъде монтиран от квалифицирано лице. Старайте се да правите регулярна профилактика.

Ако не сте сигурни кой модел да изберете, не се колебайте да се посъветвате с нашите консултанти тук.

Характеристики
Предлага се в черен цвят Прецизен електронен терморегулатор с 2.4" цветен IPS дисплей, гланцов лицев панел и светещи сензорни бутони Възможност за директно безжично (Wi-Fi) управление и дистанционен мониторинг през безплатна апликация Naturela Smart Home (NSH) за Android и iOS Управление чрез модерни и асоциативни екранни менюта. Извеждане на много полезна информация върху дисплея, съдържаща: час и дата, измерена и настроена температура, спестена електроенергия, работата на нагревателя, предстоящи включвания или изключвания, регистрирани грешки и др. Извеждане на графики по часове с използваната електроенергия и средната температура на водата Отчитане на консумираната електроенергия по две тарифи. Наличие на 7-седмични таймера, работещи в два режима с промяна на настроената температура в избрания интервал или с включване/изключване на нагряването Налични, няколко режими на работа: „Нагряване“, Режим „Smart Control“("Нощна тарифа".), "Самообучение", "Таймери", „Отложен старт”, "Антилегионела" Режим "Самообучение", който се адаптира към ритъма ви на живот за минимизиране на разходите ви за вода и ток Уредът притежава нов мощен алгоритъм за автоматично спестяване на електроенергия при работа в режим "Smart control" Сигнализиране при недостиг на топла вода Водосъдържател от висококачествена въглеродна стомана с марка ЕN1.4401 с дебелина от 1,2 мм до 1,8 мм, изпитан на 12 Bar налягане. Неръждаемата стомана, която влагаме в бойлерите TEDAN е от доказани производители и с най-високо качество. Трикомпонентен магнезиев анод с до 50% по-дълъг живот и с възможност за демонтаж и последваща подмяна. Екологично чиста термоизолация от безфреонов пенополиуретан с висока плътност и дебелина от 25 до 49 мм (произведенa от Bayer - Германия). Клас на защита на водонагревателя IP 24 – изцяло съобразен с всички Европейски стандарти и директиви за безопасност Диаметър на тръбите (ВИК) 1/2”. Разстояние между дупките на планката за закачване (mm): 140-340 Размери: В 82.5 / Ø 45.4 Тегло (бруто): 20,5кг
Напишете вашето мнение
Оценете:Електрически бойлер TEDAN Sirius Pro Inox Wi-Fi 80 литра, черен, вертикален, неръждаем, 2 kW, (21136)
Вашият рейтинг
Тук можете да намерите или да качите реални снимки от клиенти закупили този продукт.
Качване на изображения
Вашето име *
*
Избери снимка *
Няма избрана снимка

Добавете още изображения