Електрически бойлер TEDAN Ceramic Pro INOX 100 литра, вертикален, неръждаем, 2.1 kW, (20971)

Наличен
КОД
20971
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
на 12 вноски по 87.60 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи
купи на изплащане
899,99 лв.
  Безплатна доставка за този продукт 
  Опция преглед и застраховка!
  Отстъпки за фирми
  ЕКОНТ / SPEEDY / SAMEDAY

  Плати с карта и получи
-2% допълнителна отстъпка!

  Поискай оферта или поръчай по Viber

  • TBI Bank
  • УниКредит Кънсюмър Файненсинг
  • Банка ДСК
  • БНП Париба
☎  0700 35 800
65S635BUS
HUTT W8
smeg
Инверторен климатик TESLA TA36FFUL-1232IAW
Готварска печка TESLA CV5400SX
Пералня Tesla WF71261M
Хладилник TESLA RD2100ME
Хладилник Tesla RD2100MBE
Обади ни се!
от 10:00 до 22:00 ч.
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Топ оферти за кухнята! ×
Характеристики
КОД20971
Каталожен номер363311
ПроизводителTEDAN
Цвят-
Гаранция2 години / 24 месеца
Обем-
Тип-
Монтаж-
Тип нагревател-
Енергиен клас-
WiFiНе
Мощност-
Срок на доставка1 - 3 работни дни
Баркод8.60003E+12
НаличностПри доставчик
БрошураНе
Запазва водата чиста; По-дълъг живот на нагревателя; По-малко отделяне на варовик; Смяна на нагревател, без източване на бойлера; Лесен монтаж и профилактика; TEDAN Ceramic inox е неръждаем електрически бойлер с многостепенна система за сигурност и надеждна защита срещу образуване на котлен камък, подходящо решение за всички райони с варовита вода, където е нужно дългосрочно решениe за постоянен комфорт.

Комфорт
Ежедневен комфорт със 100 литровия бойлер TEDAN Ceramic inox, който запазва водата чиста за вашите ежедневни нужди. Обемът от 10 литра е напълно достатъчен за семейство от двама-трима души.

Tedan Ceramic inox съхранява водата чиста. Водосъдържателите изработени от неръждаема стомана, задържат много по-малко вредни отлагания по стените си, отколкото други видове бойлери, което прави средата в съда по-малко податлива към развитие на бактерии.
За ползите от неръждаемата стомана прочетете тук .

Външният терморегулатор улеснява настройването на желаната температура, а светлинният индикатор отразява работата на уреда.

Със сухият си керамичен нагревател TEDAN Ceramic допринася допълнително за реализирането на икономии със способността си да задържа и поддържа топлина, по-дълго време. За предимствата на сухият керамичен нагревател, прочетете тук .

Дизайн
Класическият бял цвят и мекотата на формата са характерни за модела TEDAN Ceramic.
Управлението на уреда се осъществява посредством електромеханичен регулатор, с който можете лесно да определите степента и количеството на нагрятата вода. Термометъра на бойлера Ви помага да следите готовността му за доставяне на топла вода.

Неръждаемият материал на водосъдържателя го прави устойчив, при работа с всякакъв вид вода (мека/твърда). Това удължава живота на уреда значително. Неръждаемата стомана е неутрална, при контакт с вода и не променя нейният състав.

Сух керамичен нагревател неутрализира натрупването на варовик, в следствие на разпределянето на нагряването върху много по-голяма площ в сравнение с другите сухи нагреватели, като така поддържа много по-ниска повърхностна мощност. Керамичната основа на нагревателя, поддържа и задържа топлината по-дълго, което води и до по-висока енергийна ефективност.

Не оставайте без топла вода, дори в случай на повреда на нагревателния елемент. TEDAN Ceramic е създаден, така че да можете да смените нагревателя, без да се налага да източвате бойлера.

Сигурност
Сигурността е наш основен приоритет. Всеки наш бойлер е придружен с възвратно изпускателен клапан, който осигурява допълнителна защита на уреда.
TEDAN Ceramic Inox 100 носи допълнително спокойствие с гаранция от 12 години, през които можете да разчитате на нашата сервизна мрежа в цялата страна.

Монтаж и профилактика
За да получите най-доброто от вашият уред се уверете, че ще бъде монтиран от квалифицирано лице. Старайте се да правите регулярна профилактика.

Благодарение на сухият нагревател, в случай на нужда от подмяна на нагревателният елемент не е нужно да се прави източване на бойлера.

Ако не сте сигурни кой модел да изберете, не се колебайте да се посъветвате с нашите консултанти тук.

Характеристики: Сух керамичен нагревател с ниска повърхностна мощност, подходящ за райони с агресивна и/или варовита вода, където натрупването на котлен камък е високо. Керамичният нагревателен елемент е разположен в ботуш / цев от неръждаема стомана и няма директен контакт с водата Вертикален монтаж Водосъдържател от висококачествена въглеродна стомана с марка ЕN1.4401 с дебелина от 1,2 мм до 1,8 мм, изпитан на 12 Bar налягане. Неръждаемата стомана, която влагаме в бойлерите Тедан е от доказани производители и с най-високо качество. Термоизолация от безфреонов пенополиуретан с дебелина от 25 до 49 мм (произведенa от Bayer - Германия). Термостат със защита против замръзване (произведен от Thermowatt – Италия) Квадратен фланец за постигане на по-висока нaдеждност и сигурност на уреда. Клас на защита на водонагревателя IP: X4. Диаметър на тръбите (ВИК) 1/2”.
Напишете вашето мнение
Оценете:Електрически бойлер TEDAN Ceramic Pro INOX 100 литра, вертикален, неръждаем, 2.1 kW, (20971)
Вашият рейтинг
Тук можете да намерите или да качите реални снимки от клиенти закупили този продукт.
Качване на изображения
Вашето име *
*
Избери снимка *
Няма избрана снимка

Добавете още изображения