Телевизор Tesla 65S635BUS, 65'', Smart Google TV, Черен, (22055)

Наличен
КОД
22055
Модел 
65S635BUS
Всичко от
Гаранция 
3 години / 36 месеца
Промо цена 1099,00 лв. was 1199,00 лв.

Описание

Истинско Google TV™ изживяване
Google TV е най-новата версия на Android TV OS, предназначена за превъзходно изживяване при гледане. Това е особено чудесно за потребители на платформа за стрийминг, защото може да групира съдържание от различни платформи и да го организира по теми или жанр. В допълнение, функцията за препоръки - въз основа на вашите предишни избори - прави намирането на следващия любим телевизионен сериал или филм по-лесно от преди!

Подобрени цветове и контраст
UHD моделите от тази серия поддържат HDR и HLG, докато HD и FHD моделите имат опция Dynamic Color Boost. Освен това, новият телевизор Tesla има функция „комфорт за очите“, която предпазва очите на потребителите, докато гледат телевизия. За страхотен контраст и още по-добра картина добавихме локален контрол на контраста – функция, която прави разликата между черните и тъмните части на изображението по-ясна.

Висококачествен звук
Аудио усилвател клас D, съчетан с отлични високоговорители BOX, осигуряват на тази телевизионна серия невероятен звук – независимо от размера на екрана, който изберете. Това важи особено за UHD моделите, благодарение на по-големите високоговорители и поддръжката на DTS Studio Sound.

Вграден Chromecast
Google Chromecast е функция, която потребителите на Tesla познават добре: тя им позволява да управляват телевизора с помощта на телефоните си и да възпроизвеждат съдържание на големия екран. Устройството предава съдържанието директно от интернет, без да засяга батерията на телефона и други функции. Можете също да управлявате телевизора си с мобилен телефон с помощта на Google TV™ или приложението Google Home!

Google Assistant
Google Assistant ви позволява да използвате гласови команди, за да намирате любимите си филми или телевизионни предавания, да стартирате приложения, да възпроизвеждате музика и да управлявате телевизора или други смарт устройства във вашия дом. Можете също да използвате тази функция, за да „попитате“ Google за препоръка за филм или телевизионно предаване – още по-прост начин да откриете и да се насладите на ново телевизионно съдържание!

Качество, на което можете да разчитате
Тази серия особено подчертава доказаното качество на производство на Tesla, с първокласни материали и страхотен завършек. За да предоставим невероятна картина на нашите потребители, използвахме панели от реномирани световни производители и ги комбинирахме с най-новите технологии. Всички модели от тази серия разполагат и с Wi-Fi 5GHz за по-бърза и по-стабилна връзка.

Характеристики

Характеристики
КОД 22055
Каталожен номер 65S635BUS
Модел 65S635BUS
Тегло 18.000000
Производител TESLA
Цвят Черен
Енергиен клас -
Гаранция 3 години / 36 месеца
Промо Промо
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Наличност При доставчик
Ширина на продукта в см. 144.6
Дълбочина на продукта в см. 30.5
Височина на продукта в см. 89.9
Лизинг 0% лихва с УниКредит
Брошура Да

Оценка на потребители

Оценете:

Телевизор Tesla 65S635BUS, 65'', Smart Google TV, Черен, (22055)