Телевизор Tesla 65E635SUS, 65', Smart Android TV, Сребрист, (22057)

Наличен
КОД
22057
Модел 
65E635SUS
Всичко от
Гаранция 
3 години / 36 месеца
899,00 лв.

Описание

СЕРТИФИЦИРАН ANDROID TV
Цялото ви семейство ще хареса този телевизор със сертифицирана Android TV 9 OS операционна система с разнообразни невероятни възможности!

НЕОГРАНИЧЕНИ ПРИЛОЖЕНИЯ
Вашият телевизор се предлага с лицензирани и интегрирани Netflix, Prime Video и Youtube, изцяло поддържани от Google. Можете също да избирате от повече от 4000 приложения в Google Play Store!

BLUETOOTH ДИСТАНЦИОННО
След като сдвоите Bluetooth дистанционно с вашия телевизор, можете да използвате гласовото търсене и да управлявате телевизора, без дори да го насочвате директно! Превключете каналите, спрете филма или сменете плейлиста от всяка стая, в която се намирате в момента.

ЛЕСНИ НАСТРОЙКИ
Връзки, канали, менюта, разширени настройки... Знаем, че технологията може да бъде объркваща - но телевизорите на Tesla правят настройките прости и лесни за разбиране.

GOOGLE ПОМОЩНИК
Интелигентният асистент вече не е само за смартфон: сега можете да задавате на големия си екран повече или по-малко всичко, което ви интересува. Натиснете бутона за микрофон на дистанционното управление и използвайте Google Assistant, за да намерите информация за трафика, спорта или времето, да сърфирате в мрежата, пускайте или спирайте на пауза любимите си филми и сериали.

ВГРАДЕН CHROMECAST
Chromecast ви позволява да гледате любимите си програми, филми, сериали и друго съдържание на най-големия екран само с няколко стъпки, като ги прехвърляте от други смарт устройства. По този начин можете много лесно да управлявате телевизора от всяка точка на къщата!

Характеристики

Характеристики
КОД 22057
Каталожен номер 65E635SUS
Модел 65E635SUS
Тегло 16.700000
Производител TESLA
Цвят Сив
Енергиен клас -
Гаранция 3 години / 36 месеца
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Наличност При доставчик
Ширина на продукта в см. 144.5
Дълбочина на продукта в см. 25
Височина на продукта в см. 87.2
Брошура Не

Оценка на потребители

Оценете:

Телевизор Tesla 65E635SUS, 65', Smart Android TV, Сребрист, (22057)