Сокоизсисквачка GORENJE JC200BE, Технология Slow Juicer, 200W, XXL Отвор 7.5 см, Сив/Черен, (21360)

Наличен
КОД
21360
Модел 
JC200BE
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
179,99 лв.

Описание

Технологията за бавно изцеждане на сок се различава от конвенционалното центробежно изстискване по отношение на скоростта и метода чрез които се извлича сокът от клетките на плодовете и зеленчуците. Конвенционалните сокоизстисквачки въртят острието на висока скорост за разрязване на клетъчните стени и освобождаване на сока от тях. Вертикално движение на шнека на бавната сокоизстисквачка при 80 оборота в минута смачква плодовете и зеленчуците и след това отделя извлечения сок и пулпата. Като в резултат на това има по-малко въздушни мехурчета в сока; сокът е по-копринен; и температурата на изцеждане е по-ниска, което позволява на сока да запази повече витамини и ензими. Степента на извличане е до 90%.

Натискане вместо остъргване
Процесът на пресоване на сок се осъществява от специално проектирания шнек, който смачква плодовете и зеленчуците. Всички съставки се филтрират през мрежеста цедка, която позволява минимално количество пулп да премине, като същевременно запазва всички хранителни вещества. Накрая изцеденият сок се отделя от пулпата. С технологията за директно студено пресоване степента на извличане е до 90%, а напитката съдържа 50% повече витамини.

XXL отвор
Изключително голяма захранваща тръба с диаметър 75 mm поема цели или големи парчета плодове. Не е необходимо предварително рязане. Просто поставете измитите плодове във входа за храна. Ако е необходимо, натиснете го надолу с буталото, което е включено в опаковката.

2 минутен цикъл на почистване
След употреба просто разглобете сокоизстисквачката. Всички части са изработени от висококачествени материали без остри ръбове и всички остатъци могат бързо да се изплакнат под хладка вода. Мрежестата цедка трябва да се почиства с предоставената четка.

Просто с докосване
Една бавна скорост ще покрие всичките ви нужди за изцеждане на сок. Ще бъдете изумени от уникалната характеристика на обратната функция. Това ще ви помогне за бързо разрешаване в случай на засядане. Истинско спестяване на време, ако се опитвате да изцедите плод или зеленчук с много фибри!

Цедка с фина мрежа
Всички съставки, които се изцеждат, се филтрират през фина мрежеста цедка, която позволява минимално количество пулп да премине, като същевременно запазва всички хранителни вещества в сока. Цедката се измива лесно под течаща вода и се почиства с предоставената четка.

Енергийно ефективен и издръжлив
Този издръжлив и надежден мотор няма да ви подведе. Той е много енергийно ефективен и проектиран за дълъг полезен живот.

Характеристики

Характеристики
КОД 21360
Каталожен номер 742306
Модел JC200BE
Тегло 4.000000
Производител GORENJE
Цвят Черен
Ширина на продукта в см. 34
Височина на продукта в см. 40
Дълбочина на продукта в см. 12.5
Мощност 200 W
Гаранция 2 години / 24 месеца
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Баркод 3838782693397
Наличност При доставчик

Оценка на потребители

Оценете:

Сокоизсисквачка GORENJE JC200BE, Технология Slow Juicer, 200W, XXL Отвор 7.5 см, Сив/Черен, (21360)