Бързо и лесно домашно консервиране с професионална машина за вакуумиране Laica VT3240. Вакуумирането на различните видове храни става за секунди, Резултат с изображение за топ продукт чрез опаковане в херметически затворени пликове. Перфектният избор за запазване на пресни билки, бланширани зеленчуци и мариновано месо. Всмукателна сила e -0.9 бара и с бързина на изсмукване 22 л / мин. Laica VT3240 вакуумира и запечатва напълно автоматично, чрез натискане на един бутон. Вакуумираните храни остават свежи за по-дълго време, защото не се окисляват, и не позволяват развитието на гъбички и бактерии в плика. Храната запазва свежестта си за дълго време и може да се съхранява замразена с месеци. С професионалната машина за вакуумиране Laica VT32400 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове. Машината за вакуумиране може да запечатва гофрирани пликове с максимална ширина до 30 cm, а максималната дължина на запечатване е неограничена. Laica VT3240 е предназначена за постигане на професионални резултати в домашни условия. Работно налягане -0,9 bar, което ви позволява да удължите времето за съхранение на хранителните продукти до 8 пъти повече в сравнение с останалите вакуум машини. Освен пресни продукти може да вакуумирате и замразени хранителни продукти, така че да ги запазите за по-дълго време при съхранение в камерата на хладилника или фризера. Машина за вакуумиране Laica VT3240 е перфектна за вакуумиране на бързо развалящи се и трошливи хранителни продукти. В комплекта на машината за вакуумиране Laica VT3240 са включени 2 ролки за вакуумиране на хранителни продукти.
Характеристики:
Напълно автоматична вакуум машина.
Вакуум около 90% при -0.9 bar.
Идеална за месо, риба, зеленчуци и плодове.
Регулиране на вакуумирането със стоп бутон, идеално за чувствителни храни.
Двойно запечатваща лента.
Максимален брой цикли на запечатване: до 100 броя последователни цикли за запечатване - при 15секунди между циклите.
Максимална дължина на вакуумиране: неограничена
Електронен температурен контрол за перфектно запечатване.
За херметическо опаковане на храна, течности, козметика, лекарства, електроника и др.
Включва 2 бр. ролки
До 8 пъти по-дълъг период на съхранение
компактен дизайн, двойна заварка, регулиране на вакуума: с бутона за спиране регулирате вакуумната сила - идеален за чувствителни стоки, отделна функция за заваряване, електронно наблюдение на температурата.
Ширина на ролката макс. 30 см
Суха / влажна храна
Подходящ режим за надеждно съхранение. Интелигентно вакуумиране съобразено с влажността на храната. Уредът ще изтегли излишната влага.
Нагревателният бар ще се нагоди спрямо точните изисквания за съвършено вакуумиране.
Мариноване
Режим предназначен да ускори процеса на мариноване. Полезен във всяко домакинство, дори и в ресторанти.
Възможност за вакуумиране на хранителни продукти за съхранение във фризер или нискотемпературно готвене
Перфектна за вакуумиране на чувствителни хранителни продукти
Машината за вакуумиране е снабдена с подвижна вакуум камера
Маркуч за вакуумиране на кутии (опционално)
Функции за вакуумиране
100 автоматична
Частично вакуумиране
Пулс вакуумиране
Мариноване
Функция пулс
Прецизен режим на вакуумиране подходящ дори за изключително деликатни храни. Оптимално управление на отстранявания от опаковката въздух.
Сигнализация при прегряване
Отвор за маркуч
Опция за вакуумиране на кутии
Светлинен индикатор по време на работа
Отделящ се съд за течности
Място за вградена ролка и нож за рязане
Вграден нож за рязане на торбичките
Двойна вакуум помпа
идеален за порция и дълго съхранение на храна или готвене à la sous vide.
Избираеми функции за запечатване:
Standard - за сухи храни като хляб, макаронени изделия, бисквити и подобни продукти които изискват кратко време на запечатване;
Medium - за влажни храни, съдържащи влага, като плодове, зеленчуци и студени меса, които изискват по-дълго време за запечатване;
Strong - за много влажни храни като месо и варени зеленчуци, които изискват удължено време на запечатване.
Консумативи: Уредът работи с релефни, гофрирани пликове и ролки със съответното качество!
Мощност 130 W 230 V, 50Hz.
Материал на корпуса: стомана
Размери 42.3 x 16.5 x 22.2 cm
Тегло 3.66 kg
Уважаеми клиенти, този модел уред за вакуумиране Laica VT3240 е перфектен избор за вакуумиране на храни, зеленчуци, билки и мариновани меса. Използва се и при вакуумиране на риби, домашни видове меса като суджуци, филета и други. Перфектен избор в съотношение цена и качество. С помощта на уред за вакуумиране на храна се извежда въздуха от пакета с продукти, за да се съхрани свежестта им за дълъг период от време. Уредът за вакуумиране ви позволява обработване и запазване на храни в големи количества, които можете да запечатате и замразите. Запечатването с вакуум на храните намалява количеството кислород в пакета, като по този начин се предотвратява развитието на бактерии, които причиняват развалянето на продукти, като месо, зеленчуци или течности. В допълнение, вакуумирайки различните видове храни, вие ги запазвате от дехидратиране и от изгаряния чрез замразяване, и спестява място за съхранение в хладилници и фризери, тъй-като вакуумираните пакети заемат значително по-малко място. Голямото предимство на машината за вакуумиране е, че можете да я използвате и за запечатване на месо, което ще се маринова, или за комбиниране на продукти за бързи ястия.