Мощност : 130 W
Елктрическо захранване 220-240V, 50 Hz
Мощна двойна помпа с бутало и капацитет 20 L / min.
Двойно-уплътняваща за ефективно запечатване на плика. Уплътняващата лента се състои от нагревателен елемент с тефлоново покритие, който позволява плика да се запечата без да залепва върху нея.
LED-индикатор за проследяване на активен процес на вакуумиране или запечатване.
Вграден режещ инструмент за изрязване на плик от дълга ролка.
Контролен панел с бутони за управление на процесите:
Бутони с индикаторна лампа, която показва избраната функция и напредъка на процеса:
Бутони за избор на вид храна за съхранение (Food): три настройки за време на запечатване
„Сух“ бутон: за сухи пликове и предмети без влага, с по-кратко време на запечатване;
„Влажен“ бутон: за мокри пликове или влажни храни, с нормално време за запечатване.
„течности“ бутон: за мокри пликове или храни с много влага, течни консистенции с удължено време за запечатване.
Бутон за време на вакуумиране – нормално и за меки храни (Vacuumstrength normal & gentle):
Два режима за избор на сила на вакуумиране:
Бутон „нормален“: стандартен режим за вакуумиране на продукти;
„Нежен“ бутон: за вакуумиране на някои меки и трошливи продукти, където е необходимо по-ниско налягане на вакуум.
Бутон вакуумиране & запечатване / Отказ (Vacuum & Seal / Cancel): За автоматично вакуумиране и запечатване на пликове или контейнери. Натиснете отново бутона, за да отмените операцията.
Бутон за запечатване (Seal): За запечатване на пликове без вакуумиране.
Бутон вакуумна кутия (Canister): За автоматично вакуумиране на кутии
Бутон за мариноване ( Marinete): За мариноване на храна в кутия
Пулс бутон (Pulse): Докато натискате бутона, въздухът се изтегля от плика. Ако пуснете бутона, тази операция ще спре. След това запечатайте торбата с бутона за запечатване. Също използваем за кутии за вакуумиране.
Конектор за свързване на вакуумен маркуч за вакуумиране на кутии.
Технически характеристики:
Корпус: пластмаса и метал
Автоматично вакуумиране и запечатване;
Максимална ширина на плика за вакуумиране: 30 см;
Максимална дължина на плика за вакуумиране: без ограничение на дължината на ролката, от която се изрязва плик;
Работно налягане на вакуумиране: -0,9 bar
Проследяване на активния процес на LCD-дисплей
Вградена дръжка на горния капак и кука за заключване
Вградена клапа в капака за свързване на конектор и маркуч за вакуумиране на кутии (канистри за вакуумиране)
Включен маркуч за вакуумиране на кутии (канистри) за вакуумране.
Място за поставяне на дълга ролка за вакуумиране
Вграден в машината режещ инструмент
Проследяване на температурата на запечатване на LCD-дисплей
Период на съхранение на продуктите съхранявани в условия на вакуум – многократно удължен в сравнение с тези опаковани в обикновена опаковка.
Съхранение на вакуумираните продукти във фризер, хладилник или на стайна температура, в зависимост от съдържанието на плика.
Вакуумираните пликове с храна са подходящи за нискотемпературно готвене (Sou Vide)
Машината вакуумиране НЕ е подходяща за постоянна професионална търговска употреба!
Размери: 400 mm x 120 mm x 192 mm
Разнообразни функции:
‐ Регулируемо време за запечатване (вкл. течна функция)
‐ Интензивност на вакуума – за твърди и меки хранителни продукти
‐ “Vac & Seal / Cancel” – автоматично вакуумиране и запечатване
– Ръчно запечатване
‐ Вакуум контейнер – за вакуумиране на подходящи съдове
(Не е включено в обхвата на доставката)
‐ Мариноване – бързо мариноване благодарение на пулсиращ вакуум, който последователно отваря и затваря порите на месото
– Импулсна функция – ръчно избираема интензивност на вакуума
Машината VRH 790 advanced се доставя в следният комплект:
Машина за вакуумиране VRH 790 advanced
Подвижна тава за събиране на течности от вакуумната камера
1 професионална ролка за вакуумиране с размери 30 х 300 см
1 професионална ролка за вакуумиране с размери 20 х 300 см
5 торби с стояща основа 20 х 30 см
3 торби с стояща основа 25 х 35 см
2 торби със стойка 30 х 40 см
4 листа стикери
Маркуч за вакуумиране
Ръководство с инструкции за употреба