Характеристики на професионална машина за вакуумиране Bartscher 420/20L 300746
Професионална машина за вакуумиране
Мощност на машината за вакуумиране: 350 W
Характеристика на електрическата мрежа: 230 V, 50 Hz
Материал на корпуса: висококачествена стомана
Автоматична функция за вакуумиране и запечатване на плика
Максимална ширина на плика/ролката за вакуумиране: 42 см
Максимална дължина на плика/ролката: неограничена
Държач за ролка с максимална ширина до 40 см и вграден режещ инструмент.
Двойна вакуум помпа, 20 л/мин. (прибл. 1.2 м³ / час)
Максимално работно налягане при вакуумиране: -0,9 bar
Функции - комбинирано вакуумиране и уплътняване, ръчно запечатване и мариноване.
Контрол на процеса на вакуумиране: електронно;
Дължина на уплътнителната лента: 420 мм;
Брой на уплътнителните шевове: 2
Регулирана продължителност на запечатването: 2 нива;
Вградено вътрешно осветление;
Дигитален дисплей;
Индикаторни светлини ON / OFF (Вкл./Изкл.);
Продуктите вакуумирани с машината за вакуумиране Bartscher 420/20L са подходящи за нискотемпературно готвене по метода Sou Vide.
Перфектна за вакуумиране на продукти с чувствителна консистенция, меки храни или чупливи предмети.
Функция вакуумиране на кутии (канистри) с включване на маркуч към машината и към клапа в капака на кутията.
Електронно следене на температурата при вакуумиране
Машината вакуумиране Bartscher 300746 е подходяща за продължителна професионална и търговска употреба.
В комплекта са включени консумативи: 1 ролка за вакуумиране (ширина 40 см, дължина 6 м) и 1 свързващ маркуч (за вакуумиране на кутии)
Машината за вакуумиране е идеална за вакуумиране на различни видове хранителни продукти.