Машината за вакуумиране е уред, който е най-доброто решение за съхранение на хранителни продукти и запазване на свежестта, вкусовите им качества, аромат и текстура, за дълго време.
Подходяща за подготовка на продукти за нискотемпературно готвене, тип sous vide, на риба, месо, зеленчуци и плодове.
Машината има вграден нож за срязване на ролка и получаване на плик в желания размер.
Разполага с функции за напълно автоматичен процес на запечатване и вакуумиране или ръчно вакуумиране и запечатване.
4 функции: суха храна, влажна храна, функция „пулс“, функция за вакуумиране в кутия (контейнер, канистър). Програма за вакуумиране на за суха храна, влажна храна (риба, месо, пресни зеленчуци)
Функция „пулс“ позволява нежно вакуумиране на мека и крехка храна.
Функция на вакуумиране на продукти в кутия, вакуумно затваряне на сосове, супи и сокове или за вакуумно мариноване (кутиите (канистри, контейнери) се предлагат отделно!).
Предната част на корпуса на машината е от неръждаема стомана.
Вакуум на помпата 0.6-0.8 bar; Всмукателна мощност 11 литра/мин.
Включване, чрез леко докосване на сензор на дисплея.
Електронно следене на температурата.
Подходяща да се използва с пликове и ролки с максимална ширина до 30см.
Лесно и бързо почистване на вакуумната камера.
Технически характеристики:
Захранване: 220-240V AC / 50-60Hz
Мощност: 150W
Дължина на захранващият кабел: 100- см
Тегло: 1.4 кг
Размери: 394 мм x 164 мм x 87 мм (Ш x Д x В)
Максимална производителност на изпомпване:-0,6 до -0,8 bar;
Всмукателна мощност: прибл. 11 литра в минута.
Включени 5 торбички (22 x 30 см) и 5 торбички (28 x 40 см), които са подходящи за микровълнови печки и за ниско-температурно sous vide готвене.