- Витрина за съхранение, презентация и сушене на различни типове меса
- Вътрешен обем на камерата 380 литра
- Пълен електронен температурен контрол
- Опция за регулиране на температурата от 2 до 14 °C – стъпка за промяна на 1 °C
- Прецизно регулиране на влажността от 50 до 85 %
- Активна перка за конвекция и ефективно равномерно разпределение на температурата и влагата
- Сензорно управление
- 3-слойно стъкло с UV-защита. Перфектна UV защита – За защита на месото от вредна UV светлина
- UV светлина за дезинфекция. Стерилизация на всяка минута
- Заключване на вратата
- Включване и изключване на осветлението
- Включване и изключване на UV-светлина за дезинфекция
- Вграден филтър с активен въглен
- В комплекта са включени решетки и куки за окачване на месото от неръждаема стомана
- Възможност за преместване на друго място
- Не изисква централна връзка с вода
- Натоварване на решетка 20кг
- Натоварване на окачената рамка 80кг
Технически характеристики:
Консумирана мощност: 240 w
Захранване 220-240V~, 50Hz
Модел: DryAged Master 380 Pro
Размер на витрината без дръжки за захващане: 600x1860x685 mm
Размер на витрината с дръжки за захващане: 600x1860x735 mm
Вътрешни размери:495x1600x532
Тегло хладилна витрина : 104 кг
Материал: неръждаема стомана
Опция дезинфекция на камерата: ДА
Налично осветление на камерата: ДА
Опция за контрол на влагата: 50 – 85 %
Температурна зона: 1
Компресорна охлаждаща технология
Стъклена врата с UV-изолация
Сертификат: GS/CE
Препоръка от производител за най- добри резултатите:
Зреене на место- 3 °C и влажност 75%
Сушене/стареене – 11 °C и влажност 75%