Електрически отоплител за баня Icon Gray Wi Fi 750W, (21051)

Наличен
КОД
21051
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
999,99 лв.

Описание

Електрически вертикален отоплител ICON притежава уникалната технология за отопление Dual-Therm, която отделя топлина, чрез конвекция и излъчване едновременно. Корпусът е изработен от висококачествена стомана , върху която е нанесено епоксидно покритие. Специалната конструкция на корпуса, която подобрява топлообмена. Компактния уред със само 45 см ширина и 10 см дебелина може лесно да се монтира дори в най-тесните стай. Той е практичен и ефективен: благодарение на своята мощност от 750W и специализирана технология за нагряване. Новото приложение RADIALIGHT ви дава възможност да управлявате индивидуално всеки радиатор, да планирате работа на седмична база и да преглеждате статистиките за потреблението в реално време. Връзката между радиаторите и рутера на вашия дом е директна чрез Wi-Fi и затова няма да е необходимо да инсталирате допълнителни устройства. Пълен и прецизен контрол на комфорта на вашия дом, където и да се намирате, по възможно най-лесния начин, само с едно докосване на пръстите. Открийте новото поколение вертикални WiFi радиатори ICON.

ICON загрява без вентилатор – вертикален монтаж и въздуха излиза по продължение на уреда отстрани с посока напред. Подходящ за тесни и малки помещения, където няма място за уред с хоризонтален монтаж. Идеален за страдащи от алергии и чувствителни към шум зони.
Предлага се в сив цвят Eлектрически нагревател с мощност 750W. Вертикален монтаж, въздуха излиза отстрани и напред. Не опушва стената зад уреда. Специална конструкция от висококачествена стомана в сив цвят, която не потъмнява с времето и подобрява топлообмена. Равномерно разпределя топлината във въздуха, който осигурява комфорт в помещението. Цифровият електронен термостат с дигитален панел за управление и Wi-fi отдалечен контрол, прецизно управлява отоплителя с точност до ± 0,1°С и осигурява не само постоянна температура в помещението, но и намалява енергийните разходи с до 40% в сравнение със стандартните термостати. Дневен и седмичен програматор. Термостатът е програмиран да не изсушава въздуха и да предпазва от натрупването на мухъл. Защита от деца ( заключване на клавиатурата ). Вградена защита срещу прегряване. Безшумен и икономичен. Отложен старт. Стилен дизайн. Лесен монтаж. Функция против замръзване, която поддържа температура от 5°С и предпазва от замръзване ВИК инсталации, бойлери и др. с минимален разход на енергия. Клас на влагоустойчивост IP24 подходящ за отопление на бани и влажни помещения. LED екран, поставен отпред за по-удобно управление. Снабден със захранващ кабел. Скоби за закрепване на стена. Ринговете не са част от окомплектовката на уреда и се продават отделно!

Характеристики

Характеристики
КОД 21051
Каталожен номер iconG75wifi
Производител TEDAN
Цвят -
Гаранция 2 години / 24 месеца
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Баркод 8.01925E+12
Наличност При доставчик
Брошура Не

Оценка на потребители

Оценете:

Електрически отоплител за баня Icon Gray Wi Fi 750W, (21051)