Електрически мултипозиционен бойлер Ariston Velis TECH Wi Fi 50 E, 1,5 kW, (21207)

Наличен
КОД
21207
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
865,99 лв.

Описание

КОМФОРТ И БЪРЗИНА Времето за подгряване е два пъти по-бързо, отколкото при традиционните бойлери. Горещата и студената вода не се смесват благодарение на двата отделни резервоара.
ГЪВКАВОСТ ПРИ ОСИГУРЯВАНЕ НА ТОПЛА ВОДА Velis предлага голяма гъвкавост. Възможно е да настроите температурата ръчно и лесно да организирате рутината си в персонализиран график, да увеличите максималната температура или да използвате функцията ECO EVO. Когато режимът „BOOST” е активиран, Velis временно заобикаля текущите температурни настройки и загрява водата в двата резервоара до максимална температура от 80°C, като увеличава максимално броя на наличните душове.
ИНТЕЛИГЕНТНОСТ И ИКОНОМИЧНОСТ Той анализира потреблението на вода и я затопля само в необходимото време. Освен това спестява до 15% енергия в сравнение с традиционния електрически бойлер.
КОМПАКТНА ФОРМА И МУЛТИПОЗИЦИОНИРАНЕ Velis е стилен и плосък бойлер, който изглежда елегантен от всеки ъгъл. Благодарение на вътрешната си структура и компактна форма се вписва перфектно във всяка баня. С дълбочината от само 27 см, възможна благодарение на иновативната структура на двойния водосъдържател, този продукт може да бъде поставен вертикално или хоризонтално, за да отговаря най-добре на всяка нужда и за още по-лесен монтаж!
ARISTON NET Приложението Ariston NET ви позволява да управлявате бойлера и удобно да следите потреблението на енергия от разстояние.


Предимства: Обем: 50 л. Ултра тънък: само 27 см. Възможност за мултипозиционен монтаж: вертикално и хоризонтално Два емайлирани водонагревателя от Incoloy Мощност на нагревателите: 1,5 / 1,5 kW Индикатор за количеството на топлата вода ECO EVO функция: анализира навиците на клиента и подгрява водата само когато е нужна като по този начин може да спести до15% от сметките за електроенергия. BOOST опция: водата се загрява до 80°C като по този начин имате повече топла вода за душ Защита на водосъдържателя: два магнезиеви анода Вграден Wi-Fi модул за дистанционен контрол, благодарение на приложението Ariston NET

Характеристики

Характеристики
КОД 21207
Каталожен номер 3100911
Производител TEDAN
Цвят -
Гаранция 2 години / 24 месеца
Обем -
Тип -
Монтаж -
Тип нагревател -
Енергиен клас -
WiFi Не
Мощност -
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Наличност При доставчик
Брошура Не

Оценка на потребители

Оценете:

Електрически мултипозиционен бойлер Ariston Velis TECH Wi Fi 50 E, 1,5 kW, (21207)