Електрически мултипозиционен бойлер Ariston VELIS EVO Dry 100 EU, 1,5 kW, (21212)

Наличен
КОД
21212
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
1099,99 лв.

Описание

Компактна форма и мултипозициониране Velis е стилен и плосък бойлер, който изглежда елегантен от всеки ъгъл. Благодарение на вътрешната си структура и компактна форма се вписва перфектно във всяка баня. С дълбочината от само 27 см, възможна благодарение на иновативната структура на двойния водосъдържател, този продукт може да бъде поставен вертикално или хоризонтално, за да отговаря най-добре на всяка нужда и за още по-лесен монтаж!
Осигурете повече топла вода Благодарение на структурните предимства на технологията с двоен резервоар, Velis намалява времето за отопление и увеличава наличието на топла вода.
Пълната електронна система за управление също така осигурява прецизно регулиране на температурата, като същевременно позволява на продукта да работи при температура от 80°C без риск от прегряване.
*В сравнение с продукт с механична терморегулация.
Нова технология при сухите нагреватели Velis Evo DRY разполага с два сухи нагревателя - по един във всеки цилиндър на бойлера. Липсата на контакт между водата и нагревателя, удължава живота на нагревателите и улеснява поддръжката на бойлера. В случай на дефектация на единия от нагревателите, другият продължава да работи.


Предимства: Обем: 50 л. Ултра тънък: само 27 см. Възможност за мултипозиционен монтаж: вертикално и хоризонтално Два сухи нагревателя Мощност на нагревателите: 1,5 / 1,5 kW Функции: ECO EVO, Дневно програмиране, Анти-легионела Два магнезиеви анода

Характеристики

Характеристики
КОД 21212
Каталожен номер 3626266
Производител TEDAN
Цвят -
Гаранция 2 години / 24 месеца
Обем -
Тип -
Монтаж -
Тип нагревател -
Енергиен клас -
WiFi Не
Мощност -
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Наличност При доставчик
Брошура Не

Оценка на потребители

Оценете:

Електрически мултипозиционен бойлер Ariston VELIS EVO Dry 100 EU, 1,5 kW, (21212)