Електрически бойлер TEDAN Ceramic Pro INOX 120 литра, вертикален, неръждаем, 2.1 kW, (20972)

Наличен
КОД
20972
Всичко от
Гаранция 
2 години / 24 месеца
999,99 лв.

Описание

Запазва водата чиста; По-дълъг живот на нагревателя; По-малко отделяне на варовик; Смяна на нагревател, без източване на бойлера; Лесен монтаж и профилактика; TEDAN Ceramic inox е неръждаем електрически бойлер с многостепенна система за сигурност и надеждна защита срещу образуване на котлен камък, подходящо решение за всички райони с варовита вода, където е нужно дългосрочно решениe за постоянен комфорт.

Комфорт
Ежедневен комфорт със 120 литровия бойлер TEDAN Ceramic inox, който запазва водата чиста за вашите ежедневни нужди. Обемът от 120 литра е напълно достатъчен за семейство от трима души.

Tedan Ceramic inox съхранява водата чиста. Водосъдържателите изработени от неръждаема стомана, задържат много по-малко вредни отлагания по стените си, отколкото други видове бойлери, което прави средата в съда по-малко податлива към развитие на бактерии.
За ползите от неръждаемата стомана прочетете тук .

Външният терморегулатор улеснява настройването на желаната температура, а светлинният индикатор отразява работата на уреда.

Със сухият си керамичен нагревател TEDAN Ceramic допринася допълнително за реализирането на икономии със способността си да задържа и поддържа топлина, по-дълго време. За предимствата на сухият керамичен нагревател, прочетете тук .

Дизайн
Класическият бял цвят и мекотата на формата са характерни за модела TEDAN Ceramic.
Управлението на уреда се осъществява посредством електромеханичен регулатор, с който можете лесно да определите степента и количеството на нагрятата вода. Термометъра на бойлера Ви помага да следите готовността му за доставяне на топла вода.

Неръждаемият материал на водосъдържателя го прави устойчив, при работа с всякакъв вид вода (мека/твърда). Това удължава живота на уреда значително. Неръждаемата стомана е неутрална, при контакт с вода и не променя нейният състав.

Сух керамичен нагревател неутрализира натрупването на варовик, в следствие на разпределянето на нагряването върху много по-голяма площ в сравнение с другите сухи нагреватели, като така поддържа много по-ниска повърхностна мощност. Керамичната основа на нагревателя, поддържа и задържа топлината по-дълго, което води и до по-висока енергийна ефективност.

Не оставайте без топла вода, дори в случай на повреда на нагревателния елемент. TEDAN Ceramic е създаден, така че да можете да смените нагревателя, без да се налага да източвате бойлера.

Сигурност
Сигурността е наш основен приоритет. Всеки наш бойлер е придружен с възвратно изпускателен клапан, който осигурява допълнителна защита на уреда.
TEDAN Ceramic Inox 80 носи допълнително спокойствие с гаранция от 12 години, през които можете да разчитате на нашата сервизна мрежа в цялата страна.

Монтаж и профилактика
За да получите най-доброто от вашият уред се уверете, че ще бъде монтиран от квалифицирано лице. Старайте се да правите регулярна профилактика.

Благодарение на сухият нагревател, в случай на нужда от подмяна на нагревателният елемент не е нужно да се прави източване на бойлера.

Ако не сте сигурни кой модел да изберете, не се колебайте да се посъветвате с нашите консултанти тук.

Характеристики: Сух керамичен нагревател с ниска повърхностна мощност, подходящ за райони с агресивна и/или варовита вода, където натрупването на котлен камък е високо. Керамичният нагревателен елемент е разположен в ботуш / цев от неръждаема стомана и няма директен контакт с водата Вертикален монтаж Водосъдържател от висококачествена въглеродна стомана с марка ЕN1.4401 с дебелина от 1,2 мм до 1,8 мм, изпитан на 12 Bar налягане. Неръждаемата стомана, която влагаме в бойлерите Тедан е от доказани производители и с най-високо качество. Термоизолация от безфреонов пенополиуретан с дебелина от 25 до 49 мм (произведенa от Bayer - Германия). Термостат със защита против замръзване (произведен от Thermowatt – Италия) Квадратен фланец за постигане на по-висока нaдеждност и сигурност на уреда. Клас на защита на водонагревателя IP: X4. Диаметър на тръбите (ВИК) 1/2”.

Характеристики

Характеристики
КОД 20972
Каталожен номер 363316
Производител TEDAN
Цвят -
Гаранция 2 години / 24 месеца
Обем -
Тип -
Монтаж -
Тип нагревател -
Енергиен клас -
WiFi Не
Мощност -
Срок на доставка 1 - 3 работни дни
Баркод 8.60003E+12
Наличност При доставчик
Брошура Не

Оценка на потребители

Оценете:

Електрически бойлер TEDAN Ceramic Pro INOX 120 литра, вертикален, неръждаем, 2.1 kW, (20972)